Al teu costat. Amb els teus nens. / ACCES ESPAI
Logo Web Cangurs de Guàrdia

App_web

Atès que el cangur de confiança i urgent va ser el nostre primer servei, i el “qui”, el “què” i el “com” del menú principal es refereixen a ell, en aquest apartat us explicarem la part més pràctica de com donar-vos d’alta del servei,
Abans de començar, si el que vols és recordar el preu, mira en Condicions.

Com em dono d’alta al servei de Cangurs de Guàrdia?

Res més senzill, segueix aquests cinc passos i ja estarem amb tu!

1 – Omple el Formulari:

Si us plau, omple aquest formulari per poder crear el teu usuari a la web de Cangurs de Guàrdia.

2 – Valida el compte de correu:

Un cop omplert el formulari, rebràs un missatge per confirmar l’adreça de correu electrònic. És important que llegeixis aquest correu i que facis clic en l’enllaç adjunt.

3 – Completa les dades:

A partir de l’Alta ja podràs accedir amb les teves dades d’usuari i clau de pas i seguir omplint les dades de la teva família.

Tingues en compte que caldrà que tinguis un arxiu en format PDF o format d’imatge (JPG, GIF, PNG) amb el teu DNI, per les dues cares i el teu Llibre de Família complet.

4 – Fes el pagament:

Un cop hagis omplert totes les dades, i nosaltres les haguem validat, rebràs les instruccions per procedir al pagament. El pagament es pot efectuar via Ingrés en Compte o Transferència Bancària.

5 – Descarrega’t l’APP:

Per què puguis rebre un servei òptim, hem preparat per tu l’APP que s’adapti a les teves necessitats, tant si tens un dispositiu iOS com Android. Un cop siguis client de Cangurs de Guàrdia, el mateix usuari i el mateix password per accedir a l’espai web, et serviran per validar-te a l’APP.

“Ningú pot cuidar els teus nens com tu; nosaltres, només t’hi ajudem”