Al teu costat. Amb els teus nens. / ACCES ESPAI
Logo Web Cangurs de Guàrdia

Placa Llar Amiga

El projecte Llars Amigues és el vincle que relaciona Cangurs de Guàrdia amb les llars d’una gran ciutat com Barcelona.

Això vol dir:

A) Les llars ens fan Confiança i ens permeten accedir a les famílies que ja confieu en elles, i fer les següents accions:

  • “A peu de Llar”: En aquestes accions el que fem és anar a l’hora d’entrada o de recollida de les petites i els petits i, a tot aquell que ho vulgui, li expliquem quin servei donem i els resolem els dubtes que sorgeixin.
  • “Toca-Toca”: Fem una reunió, a la mateixa llar d’infants, amb tot el grup de mares i pares que tenen interès en el nostre servei. Expliquem amb una mica més de profunditat com funciona tot plegat i fem un roll playing perquè les famílies puguin tenir una experiència real de demanar una cangurada.

 

B) Des de Cangurs de Guàrdia oferim els següents avantatges a les llars:

  • Una sèrie de descomptes als clients de la llar.
  • Una fitxa personalitzada de la Llar a la web de Cangurs de Guàrdia .
  • La fàcil localització en el mapa de Barcelona d’aquesta llar.
  • Un vídeo promocional de la llar.

 

Així que ja ho veieu, el Projecte de Llars Amigues ha posat en negre sobre blanc el que ja feia temps que era una realitat, les bones relacions que establim amb les escoles bressol quan coneixen el què fem i, sobretot, Com ho fem.  Les famílies confieu en les Llars d’Infants. Les Llars d’Infants confien en Nosaltres.

Eps, si la teva escola bressol no està en el Projecte Llars Amigues i t’interessa gaudir dels descomptes i/o poder rebre la informació que donem en alguna de les accions que fem a les llars, no dubtis en contactar amb nosaltres de la manera que millor et vagi i nosaltres anirem a presentar el servei.