Al teu costat. Amb els teus nens. / ACCES ESPAI
Logo Web Cangurs de Guàrdia

20874139_sPosant a la coctelera el problema, les solucions que hem explicat i comptant amb els avenços tecnològics actuals, ens ha sortit el còctel que és Cangurs de Guàrdia: posem a la disposició de les Famílies una base de dades de cangurs de confiança que podran venir allà on els digueu des de les 8,00 h’s fins a les 20,00 h’s per cuidar del vostre fill/a i que arribaran en un termini de 45 minuts. Es poden quedar des d’una hora fins a tot el dia segons les vostres necessitats. L’accés al servei serà mitjançant una aplicació al telèfon mòbil.

O sigui, benvolgut i benvolguda Malabarista, el que intentem és que quan la Bola dels fills estigui a punt de caure a terra, i amb ella tota la resta, posar-te una xarxa a sota que et cuidi el teu fill/a, perquè tu puguis continuar anar fent rodar la resta de boles amb la mínima afectació possible.

Els dos termes claus del servei són: Confiança i Immediatesa en la seva prestació. Trobareu un detall de com aconseguir-ho en l’apartat de “Com ho fem”, però de forma molt sintètica us avancem que, pel que fa a la Confiança en les cangurs es basa en un rigorós procés de selecció amb els següents successius filtres: formació acadèmica, experiència amb canalla (amb tota la informació acreditada degudament contrastada), entrevistes personals i un sistema dinàmic d’avaluacions continuades. I pel que fa a la immediatesa en la prestació es garanteix mitjançant l’organització d’un planning setmanal que asseguri un nombre mínim de cangurs disponibles per barris de la ciutat Barcelona, en funció del nombre de membres adscrits al servei.