Al teu costat. Amb els teus nens. / ACCES ESPAI
Logo Web Cangurs de Guàrdia

El tempsPerò, quin és el problema? Sovint, per tal d’ocupar-nos dels nostres fills, necessitaríem un, dos i fins a tres duplicats de nosaltres . Malauradament, de moment, això no és possible. Us parlarem de totes aquestes situacions que a nosaltres ens venen ràpidament al cap quan pensem a explicar quin és el problema, tot i estar segurs que a vosaltres us vindran unes altres: [list gdl_icon type=”icon-plus” color=”#222″ size=”12px”]

  • La primera, i en aquest cas sí la més important, quan us aixequeu qualsevol dia laborable pels volts de les 7 del matí i el vostre fill/filla, està amb una febrada i vosaltres amb una agenda  d’allò més atapeïda impossible.
  • Una segona escena, podria ser aquella a la qual us trobeu a punt de fer la vostra intervenció magistral en una reunió i una trucada telefònica des de l’escola us fa saber que la Febrada, aquesta vegada, li ha agafat a mig matí i si podeu anar a buscar-lo.
  • També  està aquella en la que ho teniu tot planificat per sortir d’hora a la tarda i anar a buscar al fill/a a l’escola, i surt un imprevist a la feina que no cal dir-ho, és per ahir i, a més a més, només el podeu resoldre vosaltres.
  • O quan després d’una llarga jornada laboral ja esteu a casa amb tots els fills a punt de seure a sopar i, de cop i volta, us n’heu d’anar d’urgències perquè sembla que el més gran s’ha ficat una moneda de 5 cèntims pel nas. I ara què fareu amb la resta de nens?.
  • En el cas que el fill/a porta més de 48 hores amb febre i no li baixa, i vosaltres heu de marxar de viatge per feina, i algú de confiança l’hauria de portar al seu pediatre per fer-li un seguiment i veure què té.
  • Si s’ha de fer una radiografia al peu esquerre perquè  sembla que va una mica coix i el seu pediatre li ha recomanat que ho faci. Com que només és una prova mèdica que, fins que no la vegi el metge, no serà concloent, no considereu imprescindible la vostra presència, però si és necessari que algú de confiança l’acompanyi durant un parell o tres d’hores.

  • [/list] En definitiva…

    Totes aquelles situacions que trenquen el precari equilibri de la logística diària per arribar a complir amb  totes les obligacions, i que et deixen completament descol·locat